HEJ DANMARK – VELKOMMEN HOS OS I ESBE!

 

DK_landingpage_Topbanner_pA2 1920X600 copy.jpg

 

Her finder du ventiler, aktuatorer, styreenheder til aktuatorer, blandesløjfer, ja – masser af produkter, der styrer væskebaserede systemer i små og store bygninger.
Vi er en af Europas førende producenter af hydroniske løsninger. Vores slogan Swedish Hydronic Solutions Since 1906 opsummerer vores rejse mod målet om at forsyne markedet med produkter, der giver muligheder for bedre energiudnyttelse, komfort og sikkerhed i systemer til opvarmning, køling og levering af brugsvand.

 

Til trods for at ESBEs produkter normalt lever en tilværelse i det skjulte, lægger vi stor vægt på design, funktion, pålidelighed og miljøhensyn. Vi ønsker, at vores produkter skal gøre det muligt for systemer at bruge mindre energi og yde mere komfort og sikkerhed. Produkterne er udviklet og konstrueret i svenske Reftele, hvor alt begyndte for mere end 120 år siden. Hovedmarkedet er Europa, men vi er til stede i hele verden.
Vi ønsker velkommen til vores sortiment og til at være med på rejsen!

 

Produktbanner_Units_landningssida_DK_pA1.jpg

BLANDESLØJFER GØR LIVET LETTERE

En blandesløjfe er en præfabrikeret enhed bestående af blandt andet styreventil, motoriseret ventil, styreenhed, cirkulationspumpe og afspærringsventiler i et sammensat produkt. Tilbyder næsten uendelige muligheder for opvarmning, ventilation, radiatorer, køling, gulvbelægning.

GRC222_design2_250x250px.jpg


GRC222

ESBE-serien GRC200 er blandesløjfer, der er udviklet til varmekredsløb, hvor det er påkrævet med styring via vejrets eller indendørs/udendørs temperatur og pumpestyring.
• Progressiv 3-vejs blandeventil, der sikrer den bedst mulige styreevne, uanset flow, og lav risiko for overdimensionering

Læs mere på den svenske hjemmeside  >>
Read more here >>

GRB300_ball valves_250x250px.jpg


GRB300

Blandesløjferne er udviklet til anvendelsesformål, hvor der kræves effektiv energitransport. De egner sit til flere forskellige typer anvendelser – eftervarmeflader, konvektorer, radiatorer og komfortkøling. Optimal til offentlige miljøer såsom sportshaller og skoler.
• Tovejsdesign
• Variabelt primært flow og konstant sekundært flow
• Markedets mest kompakte

Læs mere på den svenske hjemmeside >>
Read more here >>

applikationer_600x600px.jpg

NY GENERATION AF ESBE BLANDESLØJFER

 

Blandesløjfer serie GRB300 har et kompakt design og er beregnet til effektiv energitransport i varmekredse, hvor flow- og temperaturregulering er påkrævet. De er velegnede til applikationer som indblæsnings- og varmeflader, konvektorer, radiatorer og komfortkølig. 

 

Produktbanner_Termostater_landningssida_DK_pA1.jpg

 

SIKKERHED OG PERFEKTION

ESBEs termostatiske blandingsventiler findes i millioner af hjem i Europa, hvor de styrer reguleringen af systemer til varmt brugsvand. Enhederne er hurtige, minimerer unødvendige varmetab og tåler høje temperaturer i kraft af det robuste og smarte design. Beskytter både mod skoldende varmt vand og legionellabakterier. Nemme og hurtige at installere = heltestatus!

 

Prod_VTR500_verB_250x250px.jpg

 

 

VTR300, VTR500

Cirkulationssættet giver direkte adgang til varmt vand, skoldningsbeskyttelse og komfort på en kompakt og effektiv måde. Da enheden kun består af termostatiske (ikke-elektriske) komponenter, er den helt fritstående og meget nem at installere. Alle koblinger og kontraventiler medfølger.

Læs mere på den svenske hjemmeside  >>
Read more here >>

 

VTA321LF_250x250px.jpg

 

 

VTA320, VTA520

Produkter til fordeling af varmt brugsvand, skoldningssikker opvarmning i centralt styrede anvendelser og hvor der er installeret yderligere armaturer til temperaturstyring ved vandhanerne. Ventilserien er også velegnet til vandhaneinstallationer udstyret med VVC (varmtvandscirkulation).

  • Fås nu i blyfri versioner.

 

Læs mere på den svenske hjemmeside  >>
Read more here >>

 

Våra_Broschyr_applikationer_termostatiska.jpg

OPTIMERE SYSTEMER OG SPARE ENERGI

Energiforbruget til varmt brugsvand bliver en stadig større del af nybyggeriets samlede energiforbrug til opvarmning og varmt vand. En god løsning kan findes med kombinationen af ESBE varmtvandscirkulationssæt serie VTR og termostatisk 2-vejs ventil serie VTF, som sikrer cirkulation, flowbegrænsning og temperatursikkerhed.

 

EW84_CustomerService_SWEDEN_WorldofESBE_400X400.jpg

kunde service
0046371570000
order.se@esbe.eu

 

Perfect Mix copy.jpg

 

Kontakt Henrik direkte