MOI SUOMI – TERVETULOA MEILLE ESBELLE!

 

FI_landingpage_Topbanner_versA.jpg

 

Meiltä löydät venttiilejä, moottoreita, säätimiä, pumppuryhmiä – paljon tuotteita nestepohjaisten järjestelmien ohjaukseen pienissä ja suurissa rakennuksissa.
Olemme yksi Euroopan johtavista vesikiertoisten ratkaisujen valmistajista. Sloganimme Swedish Hydronic Solutions Since 1906 tiivistää matkamme kohti tavoitetta tarjota markkinoille tuotteita, jotka mahdollistavat paremman energiankäytön, mukavuuden ja turvallisuuden lämmitys-, jäähdytys- ja käyttövesijärjestelmissä.

 

Vaikka ESBEn tuotteet toimivat usein näkymättömissä, panostamme muotoiluun, toimivuuteen, luotettavuuteen ja ympäristönäkökohtiin. Haluamme, että tuotteidemme avulla järjestelmien on mahdollista kuluttaa vähemmän energiaa sekä tarjota enemmän mukavuutta ja turvallisuutta. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ruotsin Reftelessä, josta kaikki alkoi yli 120 vuotta sitten. Päämarkkina-alue on Eurooppa, mutta meillä on toimintaa kaikkialla maailmassa.
Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja lähtemään mukaan matkalle!

 

Produktbanner_Units_landningssida_FI_versA.jpg

 

PUMPPURYHMÄT HELPOTTAVAT ELÄMÄÄ

ESBEn pumppuryhmät sopivat useisiin erilaisiin sovelluksiin sekä suurissa että pienissä kiinteistöissä, joissa on erilaiset sisäilmavyöhykkeet sekä erilaiset lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtotarpeet.

GRC222_design2_250x250px.jpg


GRC222

ESBE GRC200 -sarjan pumppuryhmät on suunniteltu lämmityspiireihin, joissa tarvitaan ohjausta sään tai sisä-/ulkolämpötilan mukaan sekä pumppuohjausta.
• Progressiivinen 3-tiesekoitusventtiili, joka takaa parhaan mahdollisen säätötehon virtauksesta riippumatta ja vähäisen ylimitoitusriskin

 

Lue lisää ruotsiksi / englanniksi Kotisivu >>
 

GRB300_ball valves_250x250px.jpg


GRB300

ESBE GRB300 -sarja on suunniteltu sovelluksiin, joissa tarvitaan tehokasta energiansiirtoa. Tuotteet soveltuvat useisiin erityyppisiin sovelluksiin: jälkilämmityspattereihin, konvektoreihin, lämpöpattereihin ja mukavuusjäähdytykseen. Optimaalinen julkisiin ympäristöihin, kuten urheiluhalleihin ja kouluihin.

• Kaksisuuntainen toiminta
• Muuttuva primäärivirtaus ja jatkuva sekundäärivirtaus
• Markkinoiden pienikokoisin

Lue lisää ruotsiksi / englanniksi Kotisivu >>
 

applikation_Shuntgrupper.jpg

Våra_Broschyr_shuntgrupper.jpg

Uuden sukupolven ESBE GRB300 - pumppuryhmät

 

Yhdistettyjohdosarja GRB300:lla on kompakti rakenne ja se on tarkoitettu energian tehokkaaseen siirtoon lämpöpiireissä, joissa tarvitaan virtauksen ja lämpötilan säätöä. Ne soveltuvat sovelluksiin kuten puhaltimet ja lämmönsiirtoalustat, konvektorit, patterit ja mukavuusjäähdytys

 

Produktbanner_ARA_VRG_landningssida_FI_versA.jpg

 

HELPPO KÄYTTÄÄ JA ASENTAA.

ESBE tarjoaa laajan valikoiman kiertäviä venttiilejä lämmityksen ja jäähdytyksen ohjaukseen. Ne on valmistettu erittäin suorituskykyisestä messingistä, joten niitä voidaan käyttää sekä lämmitys- että jäähdytysasennuksissa. Helposti ja nopeasti asennettava venttiili sopii useimpiin putkikokoihin ja toimii täydellisesti sekä ESBEn ARA-moottorin että CRx-ohjaimen  kanssa

 

Prod_VRG130_250x250px copy.jpg

 

 

VRG130

ESBEn VRG130-sarja koostuu pienikokoisista, vähävuotoisista sekoitusventtiileistä, jotka on valmistettu erityisestä messinkiseoksesta, joka mahdollistaa niiden käytön sekä lämmitys- että jäähdytysjärjestelmissä.
 

Lue lisää ruotsiksi/englanniksi Kotisivu >>

 

Prod_ARA600_250x250px copy.jpg

 

 

ARA600

ESBEn ARA600-sarja koostuu pienikokoisista moottoreista, jotka on suunniteltu kääntyväkaraisia sekoitusventtiilejä varten. ESBEn ARA600-sarjan moottorien ja VRG-sarjan venttiilien välisen erityisliitännän ansiosta koko yksikkö on erittäin vakaa ja tarkka säädön aikana.

 

Lue lisää ruotsiksi englanniksi Kotisivu >>

 

Prod_CRC200-V2.jpg

 

 

CRC200

CRC-sarja on integroidulla moottorilla varustettu ohjain. Säätö perustuu ulkoanturin antamaan palautteeseen sekä säädettävään ominaislämmityskäyrään.

 

Lue lisää ruotsiksi englanniksi Kotisivu >>

 

applikation_ARA VRG.jpg

ESBEn CRC-säätimen asentaminen

 

EW84_CustomerService_SWEDEN_WorldofESBE_400X400.jpg

Asiakaspalvelu
0046371570000
order.se@esbe.eu

 

jouni.jpg

Jouni Kallio
Sales Distribution
0046 (0)371 57 00 53
0046 (0)70 570 11 76
jouni.kallio@esbe.eu

 

Perfect Mix copy.jpg

 

Ota suoraan yhteyttä Jouniin